Jag älskar hösten, egentligen älskar jag väl alla årstider då jag ju gillar förändring, men hösten är speciell. Med sina färger, disiga solsken och krispiga dagar. Att vara ute när löven faller, göra upp en eld och grilla korv, dricka varmt termoskaffe. Underbart! Jag gillar också hösten då den är en tid för reflektion och inspiration. Tävlingssäsongen närmar sig ett slut, nya planer och idéer inför nästa formar sig, jag höjer blicken och tittar utåt för att ge näring åt den ständiga förändring och utveckling som jag vill ha.

Några tankar har väckts hos mig nu under hösten:

– Klättringen fortsätter att utvecklas och jag vill fortsätta att lägga tid på det, både att bli bättre rent tekniskt, men också lära mig mer runt omkring så att jag bäddar för möjliga framtida äventyr.

– Cykling är faktiskt riktigt roligt och att jag redan är hyfsat bra utan att egentligen träna känns lovande. Tidsmässigt hinner jag nog inte med så mycket träning, mer som ett komplement till löpning, men tävlingar är roliga så mer av det. Nu startar också crossäsongen så då får jag tävla även under vinterhalvåret och slipper tävlingsabstinens.

– Jag har efter många år nu äntligen börjat ta simlektioner, vilket jag redan känner ger resultat. Jag har hittils inte hunnit simma mer än de pass som varit på söndagar, men det blir förhoppningsvis fler under vintern. Simning är för mig rekreation och återhämtning. Att kunna gå ner till havet varje morgon och simma är en vardagslyx som jag är tacksam för.

– Löpningen ska bli snabbare, mer teknisk och starkare. Jag har upptäckt att jag faktiskt tycker om att springa med andra, så mer av det, speciellt i de intervallpass som jag nu börjat köra.

– Hösten är bästa tiden för surf i skåne. De senaste två åren har jul- och nyårshelgerna varit grymma. Nu åker jag till Chamonix över jul med några klättervänner för att åka skidor, men nyårssurf kan bli episkt.

Alla träningsvänner, passa på att njuta lite nu efter säsongen, gör bara roliga saker och prova något nytt, hellst något utanför din komfortzon. Utveckling sker bara när vi är gör något utanför våra vanliga ramar