Våren kom tidigt i år. Säkert blir det något bakslag, men just nu njuter jag av solen. Vårsol är cykelväder. Visst jag gillar att cykla i regn och blåst också, men solen är fantastisk. I måndags var det tänkt att göras landsvägspremiär. Punka på framhjulet upptäcktes precis när jag skulle ut, så jag pumpade upp däcken i crossen och tog mig ut på en lugn, finns kvällstur längs solnedgången i havet.

I tisdags skulle jag köra lite MTB längs en ny slinga vid brofästet vid Öresundsbron. Skulle få den visad. Ett möte på jobbet om möteseffektivitet gick över tiden (sic!) och jag missade visningen, men fick några fina rundor längs den gamla banan och i ärlighetens namn är min form inte riktigt ”där” än så det var ändå bra.

I torsdags blev de så äntligen lvg-premiär, på riktigt. Dock höll det på att gå åt skogen då vi missat en distans när vi bytte kassett förra veckan. Lite mekhjälp och så ut igen. Fick sällskap av min vän Andreas och vi körde en otroligt fin runda uppe på Söderåsen, återigen både backar OCH distans. Behöver jag nämna att jag var rätt trött efteråt. Andreas fick däremot vila mellan backarna och var oroligt stark.


Arbetsveckan avslutas med fredag och som after-work skulle jag kört lite MTB alt cross vid brofästet med några triathleter från klubben. Cykelbenen är dock helt slut, så jag kunde inte ens med en ”hyggerunda”. Cykelveckan kan väl inte sägas ha blivit precis som planerad, men det blev bra ändå och jag fick vara ute på tre av mina cyklar. När solen skiner är allt bra smiley

Nu är arbetsveckan och därmed cykelveckan till ända. I morgon blir det traillöpning, igen. Söderåsen från ett annat perspektiv.